Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Last minute vakantie Griekenland

Last minute vakantie naar Griekenland

  1. Home
  2. Vakantie
  3. Last minute
  4. Griekenland

Zoek je last minutes naar de Griekse zon?

Bij mij ben je aan het goede (Griekse) adres voor een last minute naar Griekenland! Al jaren kom ik hier en keer op keer ontdek ik met de huurauto weer een pittoresk dorpje of ontmoet ik gastvrije locals. Ook het uitzicht op de azuurblauwe zee zal nooit vervelen. Ik mag mij ook gelukkig prijzen dat ik kleinschalige adresjes heb waar je deze vergezichten vanaf een Grieks vakantiehuis of hotel kunt bewonderen.

Tips voor een last minute naar de Griekse eilanden

Met 6.000 eilanden in de Middellandse, Ionische Zee en Egeïsche Zee, is Griekenland een last minute vakantiebestemming die voor iedereen iets te bieden heeft. Ieder eiland heeft zijn eigen charme. Zo stap ik graag op het vliegtuig voor een last minute reis naar Kreta om te wandelen over de eindeloze zandstranden. Hier kan ik mijn hoofd helemaal leeg maken, net als in de bergen van Samos. De gezellige tavernes op Kefalonia zorgen ervoor dat ik nooit uitgekeken raak op de Griekse keuken. Op Zakynthos ga ik geregeld het water in, het is een prachtige duikbestemming. Een last minute naar Rhodos staat gelijk aan een historische ontdekkingstocht. Vergeet ook het groene eiland Corfu niet met zijn landschap vol cipressen, bloeiende oleanders en olijfbomen.

Griekenland is dan ook één van mijn favoriete bestemmingen voor een zonvakantie. Boek nu een voordelige last minute naar Griekenland en dan kun jij heel binnenkort genieten van een heerlijke souvlaki onder de Griekse zon.

Last minutes Griekenland
  • Een veelzijdige vakantie voor iedereen 
  • Vertrek binnen 4 weken naar de zon
  • Fijne zonbestemming van april t/m oktober

Ontdek mijn last minutes naar Griekenland

Via de filters kan jij jouw persoonlijke voorkeuren aangeven.
 

Een last minute vakantie in Griekenland is voor iedereen

Op het gebied van eten en drinken zal het je aan niks ontbreken tijdens een last minute vakantie naar de Griekse eilanden. De lekkerste gyros, de bekende moussaka en het stoofpotje stifado. Zelf kan ik er geen genoeg van krijgen. Wist je dat de Grieken hun eigen variant op tapas hebben? Bestel in een Griekse taverne een keertje 'mezze'; dit zijn traditionele Griekse hapjes. De locals delen maar al te graag hun tips met je en schenken met alle liefde een glaasje ouzo voor je in.

De authentieke verblijven zijn voor mij toch wel de charme van Griekenland. De knusse inrichting, de typisch stenen muren en de krekels in de olijfbomen zijn typerend voor het land. Mijn aanbod in Griekenland is zodanig dat er voor iedere type reiziger een geschikte plek is. Je kunt je heerlijk laten verwennen in een luxe hotel, overnachten in een Griekse B&B of modern boutique hotel, met de familie slapen in een appartement of genieten van de ruimte in een Grieks vakantiehuis. Eén ding hebben ze allemaal: een zwembad waar jij een verfrissende duik in kunt nemen. Want laten we eerlijk zijn, dat mag niet ontbreken bij een last minute vakantie naar Griekenland.

De beste reistijd voor een Griekse last minute

Vanaf april reis ik al naar Griekenland, maar kan het nog steeds op de eilanden een beetje fris zijn. Vooral juni, juli en augustus zijn heerlijke maanden om last minute naar Griekenland te gaan als je van een warm zonnetje houd. Toch vind ik zelf de nazomer in september en oktober ook nog heerlijk, het is dan iets rustiger en ik kan nog steeds op mijn privéterras een boek lezen in de zon.

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease