Meer dan 20 jaar specialist in unieke vakanties - Klantbeoordeling 9,1 - Lid ANVR en SGR
Boutique hotel in Griekenland aan een zwembad met vele ligbedden

Boutique hotel in Griekenland

  1. Home
  2. Verblijf
  3. Boutique hotel
  4. Griekenland

Boutique hotel in Griekenland: een gouden combi

Voor mij staat een verblijf in een boutique hotel gelijk aan kleinschalig toerisme met karakter, knusheid, weg van de drukte, ongeëvenaarde gastvrijheid en dit alles gepresenteerd op een bedje van luxe. En ik heb een paar prachtige parels voor jou geselecteerd. Ben jij voor de komende vakantie op zoek naar een boutique hotel in Griekenland? Dan ben je aan het juiste adres. Griekenland is bij uitstek een bestemming voor de echte levensgenieter. Je smult er van de pure en veelzijdige smaakvolle keuken, het aangename klimaat en de rijke Griekse cultuur en natuur. In Griekenland een boutique hotel boeken is dan ook een gouden combinatie.

Romantiek en wellness in Grieks boutique hotel

Een boutique hotel is vaak klein en knus. Je vindt er rust en luxe en ze zijn over het algemeen Adults Only. De eigenaren leggen je compleet in de watten met hun persoonlijke service en aandacht. Zoek jij een boutique hotel in Griekenland voor een romantische trip? Niet gek, want deze hotels zijn vaak het toneel voor bijzondere momenten als huwelijksaanzoeken en huwelijksreizen. Vind je een fijne wellness vakantie en goede gastronomie belangrijk? Mijn favoriete adresjes in Griekenland zijn daar ook op uitgekozen. En of je nu het liefst een boutique hotel in Griekenland dichtbij het strand wilt of juist middenin het centrum zoekt; jouw unieke vakantieverblijf gaat je wensen en verwachtingen overtreffen. 

Griekenland: kies jij voor een eiland of het vasteland?

Heb jij Griekenland op het oog, maar weet je nog niet precies waar je je boutique hotel wilt boeken? Overweeg dan een vakantie naar één van de Griekse eilanden. Je kunt met een bootje eilandhoppen, in verlaten baaitjes zwemmen, je tegoed doen aan een vers visje in één van de pittoreske restaurantjes aan de haven… of juist lekker je hele vakantie op één eiland genieten van jouw ultiem verkwikkende verblijf in je boutique hotel. Als je liever voor het vasteland kiest, is de streek Epirus met zijn kleurige kustplaatsje Epirus Parga een fijne optie. Of kies voor Peloponnesos. Ook op het vasteland vind je prachtige natuur, lekker eten, avontuur en ontspanning. Om vervolgens voldaan de voetjes omhoog te gooien op het (strand)bed in je fijne hotel. Wanneer vertrek jij?

 

Boek jij een vliegvakantie dan is deze bij mij altijd inclusief verblijf en huurauto!

Book your holiday with ease